Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Swobbit

   Of het nu om marine, auto, camper of luchtvaart gaat. Swobbit biedt hoogwaardige reinigingsgereedschappen en borstels die een uniek reinigingssysteem bieden. Ons systeem is ontworpen met een grotere sterkte en gebouwd voor gebruiksgemak. Onze gepatenteerde Perfect Pole kan eenvoudig worden bevestigd met meer dan 16 verschillende soorten snelwiss... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   Swobbit

   Of het nu om marine, auto, camper of luchtvaart gaat. Swobbit biedt hoogwaardige reinigingsgereedschappen en borstels die een uniek reinigingssysteem bieden. Ons systeem is ontworpen met een grotere sterkte en gebouwd voor gebruiksgemak. Onze gepatenteerde Perfect Pole kan eenvoudig worden bevestigd met meer dan 16 verschillende soorten snelwisselkoppen. Uw marine-, auto-, RV- of luchtvaartonderhoud eenvoudiger maken. U zult nooit merken dat het moeilijk is om onze accessoires uit te lijnen en vast te klikken.

   Onze premium reinigingsgereedschappen en -accessoires variëren van borstels, droogmoppen, zachte afwasmachines, zwenkplaten, onderhoudssets en boothaken. En ze hechten allemaal met gemak terwijl ze u opslagruimte besparen. Het mooie van alles is dat onze schoonmaakproducten slechts één paal nodig hebben om aan al uw reinigings- en onderhoudsvereisten te voldoen.

   Simpel gezegd, onze hoogwaardige reinigingstools en -borstels doen niet alleen het werk beter. Ze vereenvoudigen uw schoonmaakinspanningen en maximaliseren uw inspanningen. Zodat u meer tijd kunt besteden aan het doen van waar u van houdt. Of het nu gaat om een ​​boot, auto, camper of luchtvaart, onze zachte afwasmachines maken uw investering eenvoudig, eenvoudig.

   Ontworpen en gebouwd met het oog op kwaliteit, brengen we innovatieve ideeën en producten op de markt. En het veranderen van de manier waarop mensen hun tijd en geld uitgeven, in het handhaven van hun investeringen.