Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Navionics

   Wie goed wil kunnen navigeren op het water, heeft een kaartplotter of app nodig met professionele up-to-date waterkaarten. Navionics is dé leverancier van elektronische kaarten van zeegebieden, meren en rivieren. Deze kaarten kun je met een CF-, SD- of MSD-geheugenkaartje inladen in je GPS-kaartplotter. Boottotaal is de officiële online dealer... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten
   Navionics MSD card Nederland / Benelux en West Duitsland

   Deliverytime

   161,30
     Navionics MSD/NAV+28XG

     Deliverytime

     243,02
       Navionics Update+ MSD

       Deliverytime

       121,50

         Navionics

         Wie goed wil kunnen navigeren op het water, heeft een kaartplotter of app nodig met professionele up-to-date waterkaarten. Navionics is dé leverancier van elektronische kaarten van zeegebieden, meren en rivieren. Deze kaarten kun je met een CF-, SD- of MSD-geheugenkaartje inladen in je GPS-kaartplotter. Boottotaal is de officiële online dealer van Navionics digitale waterkaarten. Welke kaart je ook zoekt, bij ons vind je digitale waterkaarten voor elk zeegebied. De kaarten worden uit voorraad geleverd waardoor je er snel mee aan de slag kunt!


         Over Navionics

         Navionics, een bedrijf van Garmin, ontwikkelt en produceert elektronische kaarten van zeegebieden, meren en rivieren over de hele wereld voor gebruik in GPS-kaartplotters en mobiele apparaten. Navionics digitale waterkaarten zijn geschikt voor kaartplotters zoals Raymarine, Garmin, Humminbird, Simrad en Lowrance. Oudere kaartplotters maken gebruik van een Navionics CF-kaart en nieuwere kaartplotters van een SD- of MSD-kaart. Er bestaan twee series Navionics waterkaarten: Navionics+ en Platinum+.


         Welke Navionics kaart heb je nodig?

         Welke Navionics kaart je nodig hebt, hangt af van het vaargebied en de hoeveelheid informatie die je wenst. De Platinum+ is de meeste geavanceerde digitale waterkaart inclusief 3D view, relief shading en panoramafoto’s. De Navionics+ kaarten lijken het meest op de traditionele waterkaarten. Net als de Platinum+ kaarten bevatten deze kaarten alle informatie over getijden, stromingen, havens etc.

         Tegenwoordig kunt je ook gebruikmaken van de Navionics app, ofwel de Boating App. Hiermee heeft je alle digitale waterkaarten binnen handbereik. De kaarten worden dagelijks geüpdatet zodat je altijd de laatste versie heeft.


         Navionics kaart uploaden en updaten

         Het uploaden van een Navionics waterkaart is heel eenvoudig. Je doet het geheugenkaartje met voorgeprogrammeerde kaart in je kaartplotter en de kaart wordt direct geladen. Na aanschaf dien je je Navionics kaart te registeren. Je kunt dan een jaar lang gratis de Navionics kaart updaten. Na dat jaar heb je een Navionics update-geheugenkaart nodig. Deze is ook verkrijgbaar in onze watersport webshop. Als alternatief voor een CF-, SD- of MSD-kaart met voorgeprogrammeerde kaart, kun je kiezen voor de XL9Plus-kaart. Hiermee kun je elke regio downloaden zodra je het kaartje in je kaartplotter doet. Het voordeel hiervan is dat je altijd de meest recente waterkaart heeft.

         Heb je nog vragen over de producten van Navionics? Neem gerust contact met ons op.