Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Navionics

  Wie goed wil kunnen navigeren op het water, heeft een kaartplotter of app nodig met professionele up-to-date waterkaarten. Navionics is de leverancier van elektronische kaarten van zeegebieden, meren en rivieren. Deze kaarten kunt u met een CF-, SD- of MSD-geheugenkaartje inladen in uw GPS-kaartplotter. Boottotaal is de officiële online dealer ... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  66 Producten
  Navionics Nav+ CF
  € 301,50
  Navionics CF/NAV+45XG
  € 301,50
  Navionics MSD/NAV+46XG
  € 243,02
  Navionics Update+ MSD
  € 121,50
  Navionics MSD/NAV+30XG
  € 243,02
  Navionics Update+ CF
  € 180,50
  Navionics Nav+ MSD
  € 243,-
  Navionics CF/NAV+28XG
  € 301,50

  Navionics

  Wie goed wil kunnen navigeren op het water, heeft een kaartplotter of app nodig met professionele up-to-date waterkaarten. Navionics is de leverancier van elektronische kaarten van zeegebieden, meren en rivieren. Deze kaarten kunt u met een CF-, SD- of MSD-geheugenkaartje inladen in uw GPS-kaartplotter. Boottotaal is de officiële online dealer van Navionics digitale waterkaarten. Welke kaart u ook zoekt, bij ons vindt u digitale waterkaarten voor elk zeegebied. De kaarten worden uit voorraad geleverd waardoor u er snel mee aan de slag kunt!

  Over Navionics

  Navionics, een bedrijf van Garmin, ontwikkelt en produceert elektronische kaarten van zeegebieden, meren en rivieren over de hele wereld voor gebruik in GPS-kaartplotters en mobiele apparaten. Navionics digitale waterkaarten zijn geschikt voor kaartplotters zoals Raymarine, Garmin, Humminbird, Simrad en Lowrance. Oudere kaartplotters maken gebruik van een Navionics CF-kaart en nieuwere kaartplotters van een SD- of MSD-kaart. Er bestaan twee series Navionics waterkaarten: Navionics+ en Platinum+.

  Welke Navionics kaart heeft u nodig?

  Welke Navionics kaart u nodig heeft, hangt af van het vaargebied en de hoeveelheid informatie die u wenst. De Platinum+ is de meeste geavanceerde digitale waterkaart inclusief 3D view, relief shading en panoramafoto’s. De Navionics+ kaarten lijken het meest op de traditionele waterkaarten. Net als de Platinum+ kaarten bevatten deze kaarten alle informatie over getijden, stromingen, havens etc.

  Tegenwoordig kunt u ook gebruikmaken van de Navionics app, ofwel de Boating App. Hiermee heeft u alle digitale waterkaarten binnen handbereik. De kaarten worden dagelijks geüpdatet zodat u altijd de laatste versie heeft.

  Navionics kaart uploaden en updaten

  Het uploaden van een Navionics waterkaart is heel eenvoudig. U doet het geheugenkaartje met voorgeprogrammeerde kaart in uw kaartplotter en de kaart wordt direct geladen. Na aanschaf dient u uw Navionics kaart te registeren. U kunt dan een jaar lang gratis de Navionics kaart updaten. Na dat jaar heeft u een Navionics update-geheugenkaart nodig. Deze is ook verkrijgbaar in onze watersport webshop. Als alternatief voor een CF-, SD- of MSD-kaart met voorgeprogrammeerde kaart, kunt u kiezen voor de XL9Plus-kaart. Hiermee kunt u elke regio downloaden zodra u het kaartje in uw kaartplotter doet. Het voordeel hiervan is dat u altijd de meest recente waterkaart heeft.

  Heeft u nog vragen over de producten van Navionics? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »