Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Lalizas

   Lalizas

   Als je op zoek bent naar producten voor op het water van het merk Lalizas, dan ben je bij Boottotaal aan het goede adres. Doordat Lalizas miljoenen producten in de afgelopen tijd heeft verkocht, wordt dit merk gezien als een betrouwbaar merk met miljoenen klanten, zowel in de recreatieve als in de commerciële sector. Wie voor ... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   24 Producten
   Actie t/m 31-01
   17 delige serviesset voor de boot

   17 delige serviesset voor de boot

   Exclusieve serviesset voor aan boord van uw sloe...

   Deliverytime

   84,95
     Lierhendel met lock 20cm

     Deliverytime

     45,85
       Bilgepomp 12 Volt 700 GPH

       Deliverytime

       37,30
         Midi Toplantaarn 12V/10W

         Deliverytime

         10,50
           Hek fender wit 60x32x25cm

           Deliverytime

           180,30
             Lierhendel met lock 25cm

             Deliverytime

             47,86
               La Heklantaarn 12V/10W

               Deliverytime

               7,10
                 Heklantaarn 12V/25W

                 Deliverytime

                 35,30
                   Toplantaarn 12V/25W

                   Deliverytime

                   35,30

                     Lalizas

                     Lalizas

                     Als je op zoek bent naar producten voor op het water van het merk Lalizas, dan ben je bij Boottotaal aan het goede adres. Doordat Lalizas miljoenen producten in de afgelopen tijd heeft verkocht, wordt dit merk gezien als een betrouwbaar merk met miljoenen klanten, zowel in de recreatieve als in de commerciële sector. Wie voor kwaliteit kiest, kiest dus voor Lalizas. Waar je die producten dan moet kopen? Bij Boottotaal natuurlijk! Door ons grote assortiment zijn wij de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. Je bent voor je Lalizas producten daarom ook hoe dan ook aan het goede adres bij Boottotaal!


                     De Lalizas producten van Boottotaal

                     Bij Boottotaal vind je erg veel verschillende producten van het merk Lalizas. Niet alleen ben je bij ons aan het goede adres als je zoekt naar een Lalizas bilgepomp, maar ook voor bijvoorbeeld een Lalizas zwemtrap kun je bij ons terecht. Lalizas is een bedrijf dat benodigdheden voor de watersport produceert met een commerciële aanwezigheid in 127 landen. Het bedrijf heeft een leidende positie in de Europese maritieme markt met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in levensreddende apparatuur. Wie dus voor kwaliteit kiest, kiest voor Lalizas producten van Boottotaal!


                     Lalizas bilgepompen en zwemtrappen

                     Voor veel Lalizas producten kun je bij Boottotaal terecht. Zo kun je kiezen voor een Lalizas hoefijzerboei, maar bijvoorbeeld ook voor een lierhendel met lock. Lalizas produceert en distribueert op de wereldmarkt meer dan 10.000 producten voor de maritieme sector, reddingsmiddelen en diverse items die direct verband houden met verschillende watersporten en -activiteiten. Lalizas houdt de prijzen concurrerend, maar beheert – nog belangrijker - de productieprocedures volgens de vereisten van ISO 9001: 2015 van BM TRADA. De productkwaliteit wordt gecontroleerd door internationale instanties zoals Germanischer Lloyd, Bureau Veritas en Lloyd's Register. Op deze manier kun en mag je er dus zeker van zijn dat Lalizas producten van Boottotaal staan voor kwaliteit!


                     Vragen over Lalizas producten van Boottotaal?

                     Vanzelfsprekend staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen bij de keuze van de juiste Lalizas producten. Mail ons via [email protected] of bel ons met je vraag. Wij helpen je natuurlijk goed uitgerust het water op. Ook voor advies en onduidelijkheden kunt je bij de specialistische medewerkers van Boottotaal terecht!


                     Jouw Lalizas producten kopen bij Boottotaal

                     Dat je bij Boottotaal voor veel verschillende watersportartikelen terecht kunt, is een feit. Ook voor Lalizas producten bent je hier dus volledig aan het goede adres. Als je een geschikt Lalizas product heeft kunnen vinden op onze website, kunt je deze eenvoudig toevoegen aan je virtuele winkelmandje. Reken deze vervolgens af. Onze specialistische medewerkers gaan meteen voor je aan de slag om je nieuwe Lalizas product of producten zo spoedig mogelijk bij je te bezorgen. Betaalt je liever achteraf? Geen probleem. We wensen je een veilige en leuke tijd op het water met behulp van de Lalizas producten van Boottotaal!