Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Imhoff*

   Aan de basis van onze kledinglijn staat de wereldkampioen en Olympische zeiler Fred Imhoff, die in 1969 is begonnen met het bedrijf. Heel wat functionele details die hij indertijd heeft geïntroduceerd zijn nog steeds terug te vinden in de huidige ontwerpen. Ook ons team van nu kan zich door eigen (zeil)ervaring prima verplaatsen in de wensen va... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   15 Producten

   Imhoff*

   Aan de basis van onze kledinglijn staat de wereldkampioen en Olympische zeiler Fred Imhoff, die in 1969 is begonnen met het bedrijf. Heel wat functionele details die hij indertijd heeft geïntroduceerd zijn nog steeds terug te vinden in de huidige ontwerpen. Ook ons team van nu kan zich door eigen (zeil)ervaring prima verplaatsen in de wensen van de huidige generatie zeilers.

   Uniek aan Imhoff.

   De eigen ervaring is belangrijk bij het ontwikkelen van nieuwe collecties, de verbeteringen zitten in de details zoals bijvoorbeeld nieuwe materialen, verfrissende kleuren en pasvorm. Wij werken al jaren samen met een eigen vaste ontwerpster die de wensen vertaald naar een collectie met een herkenbare stijl. Het testen van de kleding gebeurd door de eigen medewerkers. Doordat wij een eigen coupeuse in dienst hebben beschikt Imhoff over de mogelijkheid om kleding aan te passen aan individuele wensen op het gebied van pasvorm. Of het nu gaat om het aanpassen van de pijplengte van een broek of meer ingrijpende veranderingen, alles gebeurd in eigen huis. Wij bieden ook oplossingen voor tailormade team outfits door te personaliseren met bedrukking of borduur.