Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   ANWB

   De afkorting ANWB staat voor Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Maar niet alleen op de weg, ook op het water is de ANWB actief. Zo geeft de bond jaarlijks de bekende wateralmanak uit. Hierin staat alles wat je moet weten wanneer je in Nederland of België gaat varen. Bij Boottotaal bestelt je de Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   30 Producten
   ANWB Wateralmanak 2023-2024 - deel 1

   ANWB Wateralmanak 2023-2024 - deel 1

   De nieuwe almanak bevat het Binnenvaart Politie ...

   Deliverytime

   19,95
     OVERZICHTSKAART
     ANWB Waterkaart - Nederland

     ANWB Waterkaart - Nederland

     De ANWB Waterkaarten zijn vernieuwd! Landdekkend...

     Deliverytime

     11,99
       ANWB Wateralmanak 2024 - deel 2

       ANWB Wateralmanak 2024 - deel 2

       Wateralmanak Deel 2-2024 is een compleet naslagw...

       Deliverytime

       19,95
         ANWB
         Cursusboek marifonie

         Cursusboek marifonie

         Dit cursusboek bevat de examenstof voor beide ma...

         Deliverytime

         20,99
           ANWB Waterkaart Amsterdam

           ANWB Waterkaart Amsterdam

           Ontdek Amsterdam vanaf het water met deze waterk...

           Deliverytime

           11,95

             ANWB

             De afkorting ANWB staat voor Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Maar niet alleen op de weg, ook op het water is de ANWB actief. Zo geeft de bond jaarlijks de bekende wateralmanak uit. Hierin staat alles wat je moet weten wanneer je in Nederland of België gaat varen. Bij Boottotaal bestelt je de ANWB almanakwaterkaarten en cursusboeken eenvoudig online.


             ANWB waterkaarten, wateralmanak en cursusboeken

             De ANWB zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid het water opgaat. Naast de wateralmanak, geeft de ANWB jaarlijks nieuwe waterkaarten uit waarmee je je route kunt bepalen. Een greep uit de collectie ANWB boeken voor de watersport:

             •   Wateralmanak 2020/2021: In de almanak staan alle actuele gegevens van bruggen en havens, maar ook vlagvoering, vaaraanwijzingen en de wet- en regelgeving die gelden op het water. De almanak wordt jaarlijks opnieuw uitgebracht en bestaat uit twee delen. Deel 1 is verplicht voor alle boten met een kajuit.

             •   ANWB waterkaarten: voor alle wateren in Nederland en België zijn er aparte waterkaarten zoals de waterkaart Amsterdam, waterkaart Zeeuwse Delta, waterkaart Hollandse plassen en meer. Ook de ANWB waterkaarten worden elk jaar opnieuw uitgebracht zodat je op de hoogte bent van de actuele vaarroutes. De kaarten zijn scheur- en watervast.

             •   ANWB cursusboek klein vaarbewijs 1 en 2: wil je je vaarbewijs halen? Met het ANWB cursusboek kun je zich goed voorbereiden op het examen. Er staan ook oefenvragen in.

             •   ANWB Marifonie: wanneer je een marifoon aan boord heeft, ben je verplicht om een bedieningscertificaat te hebben. In dit cursusboek leert je alle examenstof voor het basiscertificaat en Marcom-B.


             Boottotaal: de online dealer van de ANWB wateralmanak

             Boottotaal is dé online winkel voor watersportliefhebbers. Met meer dan 25.000 producten, vind je hier altijd wat je zoekt voor op en om je boot. Wil je de ANWB wateralmanak online bestellen? Of heb je een waterkaart nodig? Wij leveren de waterkaarten, cursusboeken en almanakken direct uit voorraad!