Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Antifouling Epifanes

   Epifanes antifouling is een welbekend product wanneer je het onderwaterschip van je boot wilt beschermen tegen aangroei. Mosselen, algen en andere micro-organismen maken dankzij een laag antifouling minder kans om zich aan het onderwaterschip te hechten... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten
   Epifanes Werdol kopervrij

   Epifanes Werdol kopervrij

   Werdol Kopervrij is een half-synthetische, erod...

   Deliverytime

   32,-

     Antifouling Epifanes

     Epifanes antifouling is een welbekend product wanneer je het onderwaterschip van je boot wilt beschermen tegen aangroei. Mosselen, algen en andere micro-organismen maken dankzij een laag antifouling minder kans om zich aan het onderwaterschip te hechten en zo schade aan te richten. Naast dat het veel werk is om de aangroei te verwijderen, kan aangroei jouw vaarplezier namelijk aanzienlijk verminderen. Zo verbruikt een boot in dat geval meer brandstof en ook kan er snelheid verloren gaan. Daarbij zal ook het sturen minder soepel verlopen. Wil jij de conditie van jouw boot in een uitstekende staat behouden? Dan is het aanschaffen en aanbrengen van Epifanes anitfouling een goed idee.


     Voordelen Epifanes antifouling

     Antifouling van Epifanes bestaat al sinds 1902 en is van zeer hoge kwaliteit. De beschermcoatings van dit merk garanderen een lange werking en behoeven bovendien weinig onderhoud. De antifoulings zijn allen op verschillende materialen toe te passen, zoals hout, staal, polyester en aluminium. Je vindt in onze webshop diverse soorten coatings van Epifanes; zowel harde antifouling als zachte antifouling. Let er bij het aanschaffen ook op of de beschermcoating wordt aangeraden voor zoet of zout water. Alle coatings zijn in onze webshop verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.


     Epifanes Copper Cruise

     Op zoek naar zachte antifouling? Ook wel zelfslijpende antifouling genoemd? Het merk Epifanes biedt de Epifanes Copper Cruise aan. Het is een zelfslijtende halfglansverf welke beschikbaar is in zes verschillende kleuren. Dit type antifouling is uitermate geschikt wanneer je niet harder dan dertig knopen vaart. Ons advies: breng twee tot drie lagen Epifanes Copper Cruise aan voor een optimale bescherming.

     Let erop dat dit type antifouling koper bevat en daarom niet geschikt is voor aluminium boten. De beschermlaag is met een kortharige roller of langhare kwast eenvoudig aan te brengen. Gebruik tijdens het aanbrengen van de coating altijd beschermende kleding en ventileer de ruimte goed.

     * Naast de Epifanes Copper Cruise heeft het merk ook de Foul-Away en Werdol Kopervrij beschikbaar. Dit zijn allen zachte antifouling coatings.


     Epifanes harde antifouling


     Ben je op zoek naar harde antifouling? Omdat je harder dan dertig knopen vaart of jezelf voornamelijk op zoute wateren begeeft? Harde antifouling van Epifanes is dan een verstandige keus. Dit hoogwaardige merk biedt diverse soorten harde antifouling aan waarmee jij het onderwaterschip van jouw boot optimale bescherming biedt. Epifanes Copper-Cruise is hier een voorbeeld van. Benieuwd naar alle coatings van Epifanes? Bekijk het assortiment.


     Antifouling Epifanes kopen

     Antifouling Epifanes kopen? Je doet het in onze webshop. Naast Epifanes anti fouling vind je in onze online winkel tevens antifouling van andere gerenommeerde merken, zoals Hempel antifouling en antifouling International. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gaan we direct voor je aan de slag. We pakken je order op professionele wijze in en streven ernaar het dezelfde dag te verzenden. Ben je niet tevreden over jouw bestelling? Stuur het retour of ruil het om.

     Epifanes antifouling bestellen? Bij Boottotaal vind je alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd het water op te gaan.


     Meer informatie

     Zou je graag meer weten over Epifanes antifouling? Of wil je meer weten over één van onze andere producten? Laat het ons weten. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en beantwoorden als bootexperts graag al je vragen.