Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bilgepomp met vlotter

   Wil je graag een bilgepomp die automatisch aangaat zodra de waterstand in de boot te hoog is? Kies dan voor een bilgepomp met vlotter of schakelaar. Deze zijn volledig automatisch en houden het waterpeil nauwkeurig in de gaten.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   24 Producten
   TOP DEAL
   Sea Flo automatische bilgepomp 38 L/min. (600 gph)

   Deliverytime

   43,99
     TOP DEAL
     Sea Flo automatische bilgepomp 47 L/min. (750 gph)

     Deliverytime

     49,99
       AUTOMAAT
       RM500B Rule Mate Bilgepomp 1893 l/u 12V

       Deliverytime

       98,95
         Voordeelpakker
         Whale supersub smart 650 - 12volt

         Whale supersub smart 650 - 12volt

         Deze automatische lenspompen bieden meer capacit...

         Deliverytime

         70,95
           AUTOMAAT
           Johnson Pump Ultima Bilge 800 GPH incl. vlotter

           Deliverytime

           114,99
             AUTOMAAT
             Johnson Ultima bilgepomp 600GPH 12V / 38 L/Min.

             Deliverytime

             95,99

               Bilgepomp met vlotter

               Met een bilgepomp met vlotter kan je overtollig water aan boord gemakkelijk wegpompen. Het is een elektrische pomp die bovendien niet alleen water, maar ook andere overtollige vloeistoffen – zoals olie – professioneel van de boot verwijdert. Een bilgepomp is speciaal voor het onderste gedeelte van jouw boot: de bilge. In deze ruimte kan regenwater, spatwater en lekkende olie zich ongemerkt ophopen, waardoor de boot instabiel kan worden. Dit kan ertoe leiden dat de boot moeilijker te besturen is, maar in het ergste geval kan het de boot zelfs doen laten kantelen of zinken. Met een bilgepomp voorkom je dit en ga je goed voorbereid het water op.

               Bekijk het assortiment bilgepompen.


               Bilgepomp 12v of bilgepomp met vlotter

               Het water dat in de bilge terecht komt gemakkelijk afvoeren? Met een bilgepomp 12v hoef je nooit meer zelf handmatig het water weg te pompen. Zodra je aan boord stapt, zet je de pomp aan en deze voert vervolgens zo’n 48 liter per minuut af.

               Wil je graag een bilgepomp die automatisch aangaat zodra de waterstand in de boot te hoog is? Kies dan voor een bilgepomp met vlotter of schakelaar. Deze zijn volledig automatisch en houden het waterpeil nauwkeurig in de gaten. Een bilgepomp met vlotter trekt logischerwijs meer stroom dan een ‘normale’ bilgepomp, maar zo ben je er wel zeker van dat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

               Zekerheid voorop

               Met een bilgepomp met vlotter hoef je dus nooit bang voor natte voeten te zijn. Maar wat als er om een onverwachte reden ineens geen stroom aanwezig is? Dan is een handmatige lenspomp ideaal. Met dit type lenspomp voer je overtollig water – door het met de hand weg te pompen – snel en gemakkelijk af. Dit type pomp kan je zowel op het dek, in de romp als de bilge toepassen.


               Bekijk de handmatige lenspompen.

               Meer informatie bilgepomp met vlotter

               Heb je een vraag over één van onze bilgepompen? Of zou je graag meer te weten komen over één van onze andere producten, zoals een handmatige lenspomp? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag met veel enthousiasme – op basis van jouw wensen – advies.