Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Misthoorns

   Wanneer u op zoek bent naar een misthoorn voor uw boot, bent u bij Boottotaal gegarandeerd aan het juiste adres. Boottaal biedt niet alleen een groot assortiment misthoorns, maar onze misthoorns zijn ook nog eens van de beste kwaliteit. Wanneer u uw boot van een misthoorn wilt voorzien, kunt u het beste naar dé website gaan van en voor waterspo... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   15 Producten

   Misthoorns

   Wanneer u op zoek bent naar een misthoorn voor uw boot, bent u bij Boottotaal gegarandeerd aan het juiste adres. Boottaal biedt niet alleen een groot assortiment misthoorns, maar onze misthoorns zijn ook nog eens van de beste kwaliteit. Wanneer u uw boot van een misthoorn wilt voorzien, kunt u het beste naar dé website gaan van en voor watersportliefhebbers. Weten wat een misthoorn precies doet en inhoudt en vooral: wat het voor u kan bieden? Bekijk dan gauw deze pagina over ons uitgebreide assortiment misthoorns.

   Misthoorn kopen

   Er zullen vast veel mensen zijn die precies weten wat een misthoorn doet, inhoudt en vooral wat het brengt, maar er zullen ook ongetwijfeld mensen zijn bij wie dit niet helemaal duidelijk is. Geen nood: Boottotaal doet er uiteraard alles aan om uw te vertellen waarom juist u die misthoorn zo goed kunt gebruiken. Een misthoorn is een akoestisch hulpmiddel voor de navigatie op zee. Een misthoorn produceert met een bepaalde regelmaat een luid waarschuwingssignaal, dat van verre te horen is. Een misthoorn komt vooral tot zijn recht wanneer er sprake is van weersomstandigheden met slecht zicht op zee. Op dit soort momenten hoeven we u natuurlijk als geen ander uit te leggen dat onder andere vuurtorens, rotsen, maar ook schepen niet of onvoldoende kunnen worden waargenomen. Wat een uitkomst, zo’n misthoorn!

   Wat is een misthoorn?

   Zoals inmiddels wel bekend is, biedt Boottotaal een groot assortiment aan misthoorns. Wanneer u op onze website kijkt, ziet u ongetwijfeld meerdere misthoorns staan. We raden om die reden altijd aan onze klanten aan om de gebruiksaanwijzing van het product dat u op het oog heeft, goed te lezen. Op deze manier voorkomen we misverstanden en kunt u écht gebruik gaan maken van de misthoorn die bij u past en die u duidelijkheid biedt gedurende zware weersomstandigheden.

   Koop uw misthoorn bij Boottotaal

   Wanneer u op zoek bent naar een goede misthoorn voor uw boot, is er geen betere plek om te zoeken dan bij Boottotaal. Onze specialisten voorzien u te allen tijde enkel en alleen van de beste kwaliteit misthoorns en uiteraard andere producten. U schaft gemakkelijk een goede misthoorn voor uw boot aan bij Boottotaal door deze allereerst toe te voegen aan uw winkelmandje op de website. U betaalt vervolgens veilig en vervolgens komen onze bezorgers in actie op uw gloednieuwe misthoorn zo snel mogelijk bij u te bestellen. Voldoet de misthoorn of een ander product niet helemaal aan uw verwachtingen? U kunt de reeds bestelde misthoorn gemakkelijk retourneren of ruilen!

   Vragen, opmerkingen of klachten over een misthoorn?

   Heeft u nog vragen over de misthoorn of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 04 18-51 40 18 of via ons online contactformulier. Wij doen er uiteraard alles aan om uw boot te voorzien van een passende misthoorn.