Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Krukken

   Teak meubels zijn bij uitstek geschikt voor aan boord. Teak is een duurzaam hardhoutsoort dat bestand is tegen weer en wind.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   11 Producten

   Krukken

   Je kunt teak meubels zowel binnen als buiten gebruiken. ARC Marine heeft een grote collectie teak meubels voor de boot, waaronder inklapbare teak tafels, regisseursstoelen en teak krukken. Deze krukken zijn multi-inzetbaar en daardoor onmisbaar aan boord. Bij Boottotaal vind je de regisseurskruk van ARC Marine in verschillende uitvoeringen.


   Teak krukken: onmisbaar aan boord

   De inklapbare teak regisseurskruk van ARC Marine is meer dan een houten kruk. Want naast dat je erop kunt zitten, kan hij ook als bijzettafel of voetenbank worden gebruikt. De krukken zijn bij Boottotaal zowel geolied als ongeolied verkrijgbaar en worden geleverd met canvas bekleding of een deluxe kussen in een kleur naar keuze. Alle voordelen op een rij:

   ·       De teak kruk voor de boot is inklapbaar waardoor hij compact opgeborgen kan worden.
   ·       De klapkruk is ook als voetenbank inzetbaar, in combinatie met de bijpassende regisseursstoel.
   ·       Wanneer je (onverwacht) bezoek krijgt aan boord, kun je je gasten een comfortabele stoel aanbieden.
   ·       De kruk is verkrijgbaar met canvas zitten of met een deluxe kussen in een kleur naar keuze. Met een deluxe kussen is de klapbare kruk extra comfortabel.
   ·       Met het los verkrijgbare teak dienblad tovert je de kruk in een handomdraai om in een teak bijzettafel. Wanneer de kruk is uitgevoerd met een deluxe kussen, moet dit kussen wel eerst verwijderd worden om het dienblad stabiel neer te kunnen zetten.
   ·       De teak krukken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.


   Inklapbare bootmeubels

   Aan boord heb je vaak maar weinig ruimte. Toch wil je comfortabel van het nautische leven genieten. De oplossing? Inklapbare meubels. Deze kun je tevoorschijn halen wanneer je ze nodig hebt en na gebruik weer opbergen. Hiermee bespaar je veel ruimte. Boottotaal biedt een grote collectie (teak) bootmeubels die geheel of gedeeltelijk inklapbaar zijn. Naast teak krukken, vind je ook klaptafels en klapstoelen van Talamex, Forma, Eude en ARC Marine.


   Boottotaal: je watersportplezier begint hier

   Bij Boottotaal vind je alles voor je boot. Van hoogwaardige zeiljassen tot teak krukken. Vrijwel alle watersportartikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wil je iets ruilen of retourneren? Geen probleem! Verzending is gratis vanaf €99,-. Bij vragen of advies kun je altijd contact opnemen.