Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Dinsdag 23 Oktober 2022

   Marifoon certificaat en registratie

   Marifoon certificaat halen? Wanneer je al varend op het water met andere boten wilt communiceren, doe je dit door middel van een marifoon. Om een marifoon te mogen gebruiken, dien je in het bezit te zijn van een marifoon certificaat. Alle schepen en instanties gebruiken hetzelfde marifoonkanaal, waardoor je gemakkelijk contact maakt. Dit is ideaal wanneer jij je regelmatig in gebieden met sluizen of andere drukke locaties bevindt. Wil je met de kustwacht in contact komen? Ook daarvoor is een marifoon geschikt. Andere schepen, de brugwachter, kustwacht of havenautoriteiten bereiken? De marifoon is ervoor gemaakt. Wil jij graag een marifoon kopen, maar heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice via 0418 - 51 40 18 of [email protected]. Onze specialisten zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en van een advies te voorzien. 


   Marifoon registreren

   Een marifoon gebruik je om op een veilige manier te navigeren, te communiceren met andere schepen en wanneer er sprake is van een noodgeval. Wil jij een marifoon gebruiken? Dan dien je in het bezit te zijn van het basiscertificaat Marifonie. Door middel van een cursus kan jij jezelf voorbereiden op het examen, zodat je met vlag en wimpel slaagt. Wanneer je een marifoon aanschaft, dien je deze voor gebruik te registreren. Het registreren van een marifoon kan bij het Agentschap Telecom. Na de registratie ontvang je een bewijs en ATIS-code. Iedere marifoon in Nederland dient in het bezit te zijn van een dergelijke code. Met deze code kunnen verkeersbegeleidingssystemen, sluiscomplexen en jachthavens inzien wie er met hen contact legt.


   Marifoon kopen

   Bij Boottotaal vind je diverse soorten marifoons in ons assortiment. Onze webshop bestaat uit vele verschillende watersportartikelen waarmee jij goed voorbereid het water op gaat. Alle artikelen zijn zorgvuldig uitgekozen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Bestel jij vandaag jouw marifoon, dan gaan we direct aan de slag. We streven ernaar om jouw pakket op dezelfde dag te verzenden. Ben je niet tevreden? Dan kan je het door jou gekozen product eenvoudig omruilen of retourneren. Bekijk onze marifoons.


   Meer informatie

   Zou je graag meer te weten komen over het kopen van een marifoon? Of wil je meer weten over het marifoon certificaat of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. CONTACT

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen