Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 9 September 2023

   Bescherm jouw elektrische trolling motor met Railblaza

   De steunbeugel van Railblaza beschermt jouw elektrische trolling motor (een alles in een los monteerbare motor) tegen trillingen of schade, op het water of tijdens het transport op de trailer. Met deze eenvoudige, maar robuuste, oplossing van Railblaza ga je met een gerust gevoel op pad met je boot.

   Met het vaste verlengstuk zorg je voor de juiste hoogte en de G-hold houder zorgt voor een stevige bevestiging van de as van jouw trolling motor. Het verlengstuk met G-hold houder heeft een hoogte van 16 centimeter.


    

   Bestaande uit een G-Hold 35 houder, Fixed Extender verlengstuk, StarPort montagebasis & RVS bevestigingen.

   Niet alle trolling motoren zijn op dezelfde manier bevestigd, de verschillen in montage tussen boten kunnen groot zijn. Deze kant-en-klare oplossing is dus ook niet voor alle situaties geschikt. De veelzijdigheid van het Railblaza systeem maakt het echter altijd mogelijk om een oplossing voor jouw boot en motor te vinden.


    

   Kies de geschikte Railblaza steunbeugel voor jouw situatie

   Als de bij deze set meegeleverde StarPort niet geschikt is, zijn er andere steunen beschikbaar. Bijvoorbeeld de SidePort-steun wanneer de motor meer richting de cockpit loopt. Of de TracLoader of Track Wedge, als je motor een track optie heeft. Om te bepalen welke Railblaza montagebasis voor jou geschikt is, kijk dan op deze pagina voor alle montage basissen.

    

   Railblaza: Stel je eigen oplossing samen

   Als de as van jouw motor niet uitgelijnd kan worden met de houder is een R-lock met verstelbaar verlengstuk een mogelijkheid voor jouw boot en trolling motor. Heb je meer lengte nodig om de as op de juiste manier in de houder te krijgen, dan kan het toevoegen van een SwivelPort verlengstuk de klus klaren.   Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

   Als je een oplossing zoekt voor het beschermen van jouw elektrische trolling motor, neem dan contact met ons en wij helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing.

    

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen