Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Anchoright kettingmarkeerset

   Weten hoeveel ankerketting je hebt laten zaken in het water? Anchoright ankerketting markeringen helpen je daar perfect bij. Deze oplossing is kwalitatief hoogwaardig zodat ze ook echt blijven zitten.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   6 Producten

   Anchoright kettingmarkeerset

   Het belang van het markeren van jouw ankerketting. Weten hoeveel ankerketting je hebt losgelaten, is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het ankeren. Deze Anchoright set maakt het zelfs voor een beginnende watersporter gemakkelijk om te configureren, installeren en te gebruiken.

   Anchoright

   Waarom een ​​Anchoright set gebruiken?

   • Markeer 4 tot 15 posities op jouw ankerketting
   • Inclusief duidelijke, configureerbare geleideplaat
   • Volledige flexibiliteit in schaalintervallen
   • Kan eenvoudig op het water worden gemonteerd
   • Extreem eenvoudig te monteren - alleen een kruiskopschroevendraaier nodig
    Chain Markers zijn ontworpen om vele seizoenen op hun plaats te blijven

   Anchoright monteren

   Voor montage is alleen een schroevendraaier nodig

   Met Anchoright is het aanbrengen van de kettingmarkeringen eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een schroevendraaier, de rest is aanwezig. Er kunnen binnen een minuut 2 tot 3 markers worden aangebracht, dus het gaat heel snel. Er is geen voorbereiding en geen rommel om op te ruimen.   Anchoricht getest op een ankerketting

   Getest op duurzaamheid en gaat vele seizoenen mee. De originele tests werden uitgevoerd op een huurschip in het seizoen van 2022. De boot had een roestvrijstalen ketting van 200 meter en de markeringen werden aangebracht terwijl de boot in het water lag. De markers zijn ontworpen om vele seizoenen mee te gaan. De resultaten waren top, zo verkopen we zeker de juiste kwaliteit ankerkettingmarkering.


   Houd het simpel met Anchoright

   Anchoright heeft keuze uit 15 verschillende kleuren. Met 15 kleuren om uit te kiezen, kunt u op elke positie een andere kleur plaatsen, zodat u geen complexe kleurreeksen hoeft te maken. Hou het simpel.


   Achoright helpt je

   Gemakkelijke kruisverwijzingsgeleidingsplaat, geen onzekerheid. Deze unieke geleideplaat is de perfecte referentie voor u en uw bemanning om te zien hoeveel ketting er uit is. Wij leveren de componenten en u bouwt de plaat binnen enkele seconden op door uw eigen kleurvolgorde en nummers te kiezen.