Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Dan Fender

   DAN-FENDER is een van 's werelds grootste producenten van stootwillen, steigerfenders en boeien voor maritieme sectoren, waaronder pleziervaart, visserij, commerciële vaartuigen, marine & kustwacht schepen en offshore projecten. Sinds 1982 produceren wij boeien en fenders van de hoogste kwaliteit en vandaag zijn wij marktleiders vanwege onz... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   43 Producten

   Dan Fender

   DAN-FENDER is een van 's werelds grootste producenten van stootwillen, steigerfenders en boeien voor maritieme sectoren, waaronder pleziervaart, visserij, commerciële vaartuigen, marine & kustwacht schepen en offshore projecten. Sinds 1982 produceren wij boeien en fenders van de hoogste kwaliteit en vandaag zijn wij marktleiders vanwege onze constante kwaliteit, innovatief ontwerp en uitstekende service, die wereldwijd wordt uitgevoerd via ons uitgebreide netwerk van distributeurs.

   DAN-FENDER STAAT VOOR KWALITEIT

   DAN-FENDER produceert al meer dan 35 jaar kwaliteitsfenders en wordt ondertussen beschouwd als de beste en grootste producent van fenders in de wereld. De producten staan bekend om de superieure kwaliteit en duurzaamheid en worden tevens gebruikt in vele professionele toepassingen. De reden schuilt in vele verborgen aspecten die de kwaliteit van de fenders waarborgen. DAN-FENDER besteedt veel aandacht en tijd aan de ontwikkeling van alle producten. Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen. Hierdoor zijn de DAN-FENDER producten bestand tegen de krachten van de natuur en blijven fenders er zelf na een aantal jaar trouwe dienst er netjes en goed uitzien. 


   Welke maat DAN-FENDER?

   De gegeven maten in de tabel betreffen richtlijnen. Heb je nog vragen naar aanleiding van onderstaande tabel welke maat DAN-FENDER je nodig hebt neem dan contact met ons op!   Hoe blaas je een DAN-FENDER op?


   Het is uiterst belangrijk dat fenders en boeien op de correcte manier opgeblazen worden. Toch komt het nog vaak voor dat fenders en stootwillen te hard worden opgeblazen. Het gevolg hiervan is dat de fenders te groot worden en kunnen vervormen. Dit zie je vaak op warme dagen als de lucht in de fenders uitzet. Voor boeien en stootkussens geldt hetzelfde principe. Te hard opgeblazen boeien en fenders verzwakken het product en verminderen de levensduur. Blaas je fenders dus niet te hard op zodat ze niet keihard worden. Je moet ten allen tijden de fender enigszins in kunnen drukken met je vinger. Houd als richtlijn 0.15 bar bij 20 graden. 


   DAN-FENDER adapter

   DAN-FENDER heeft een speciaal ontworpen adapter voor het opblazen van DAN-FENDERS. De adapter past naadloos in het ventiel van de fender waarna men de fender op kan blazen met veel verschillende mondstukken. De adapter kan ook gebruikt worden als schroevendraaier om de witte plus te verwijderen die het ventiel afdekt. 


   DAN-FENDER oppompen

   DAN-FENDER biedt een handige handpomp voor alle DAN-FENDER producten met een metalen ventiel. Het betreft een compact handig pompje voor aan boord. Ideaal indien tijdens het seizoen nog extra lucht toegevoegd moet worden aan de fenders. Omdat het pompje maar 20 lang is kan het gemakkelijk worden opgeborgen.