Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Barton marine

   Al bijna 80 jaar maakt en verzendt Barton Marine blokken van wereldklasse vanuit onze fabriek in Zuidoost-Engeland. Vanaf 1948, in Whitstable, beroemd om zijn erfgoed als scheepstimmerman, was onze oprichter, Ron Barton, een van de eersten die een op stof gebaseerd gelamineerd plastic genaamd Tufnol en roestvrij staal gebruikte om jachtblokken t... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   62 Producten

   Barton marine

   Al bijna 80 jaar maakt en verzendt Barton Marine blokken van wereldklasse vanuit onze fabriek in Zuidoost-Engeland. Vanaf 1948, in Whitstable, beroemd om zijn erfgoed als scheepstimmerman, was onze oprichter, Ron Barton, een van de eersten die een op stof gebaseerd gelamineerd plastic genaamd Tufnol en roestvrij staal gebruikte om jachtblokken te vervaardigen die veel lichter en sterker waren dan voorheen haalbaar was.

   Als maritiem bedrijf met vele primeurs, waaronder de eerste die spuitgietwerk van kunststof gebruikte voor ons hele assortiment blokken in de jaren 60, bieden we de gemoedsrust dat wanneer u een stuk Barton-apparatuur koopt, u ​​meer koopt dan alleen een blok , u investeert in een traditioneel bedrijf dat innovatie altijd in het vizier heeft gehad.