Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Baltic

   Baltic is een Zweedse producent dat al sinds 1977 reddingsvesten produceert met maar één doel. Het verbeteren van de veiligheid van mensen op het water. Om dit te bereiken worden er dan ook geen concessies gedaan op het gebied van; ontwerp, kwaliteit, onderdelen en vakmanschap. Deze instelling heeft ervoor gezorgd dat Baltic hedendaags de groo... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   36 Producten
   BESTE PRIJS
   Baltic automatisch reddingsvest zwart

   Deliverytime

   74,95
     Katten Zwemvest | 3-7 kg

     Katten Zwemvest | 3-7 kg

     Speciale pasvorm voor je kat of poes!

     Deliverytime

     47,50
       Pluto Hondenzwemvest

       Pluto Hondenzwemvest

       Dit zwemvest houdt warmte vast, daardoor lagere ...

       Deliverytime

       35,50
         Katten Zwemvest | 0-3 kg

         Katten Zwemvest | 0-3 kg

         Speciale pasvorm voor je kat of poes!

         Deliverytime

         47,50
           Katten Zwemvest | 7-10 kg

           Katten Zwemvest | 7-10 kg

           Speciale pasvorm voor je kat of poes!

           Deliverytime

           47,50

             Baltic

             Baltic is een Zweedse producent dat al sinds 1977 reddingsvesten produceert met maar één doel. Het verbeteren van de veiligheid van mensen op het water. Om dit te bereiken worden er dan ook geen concessies gedaan op het gebied van; ontwerp, kwaliteit, onderdelen en vakmanschap. Deze instelling heeft ervoor gezorgd dat Baltic hedendaags de grootste producent van reddingsvesten is in Europa.

             Baltic heeft een volledig assortiment zwemvesten. Geschikt voor jong en oud en hond en kat.


             Baltic kinder reddingsvest

             In de Baltic kinderzwemvesten is alles ingebouwd wat we weten over veiligheid en comfort. Ergonomie en comfort samen met zachte flexibele materialen voor maximale bewegingsvrijheid zijn een kenmerk van de Baltic reddingsvesten. Zoals altijd zijn voor de Baltic reddingsvesten voor kinderen zorgvuldige componenten van de beste kwaliteit geselecteerd om alle voorwaarden te creëren voor een compromisloos veilig dagje op het water. En als de veiligheid compromisloos is, voelt het zelfs voor volwassenen goed.


             Baltic Sup zwemvesten

             Bij het marktleidende Baltic wordt altijd gestreefd naar perfectie. Daarom zijn de Baltic SUP-reddingsvesten ontwikkeld in samenwerking met een van de toonaangevende SUP-experts van Zweden, Pontus Ny. Een reddingsvest voor SUP moet aan speciale bewegingseisen voldoen. Je peddelt staand en moet gemakkelijk kunnen bewegen. SUP-reddingsvesten moeten dus flexibel zijn en maximale bewegingsvrijheid bieden. Ook moet het opstaan ​​op het board altijd gemakkelijk zijn, wat een speciaal ontwerp van de verschillende delen van het vest vereist. Het leven op het bord is magisch. Bij Baltic vind je alles, van eenvoudige reddingsvesten voor SUP tot speciale modellen waarin je drinkrugzakken en kleding met elastische banden kunt opbergen, samen met zakken met ritssluiting voor waardevolle spullen. Op de high-end modellen kunt u een veiligheidslampje bevestigen zodat u in de schemering en 's nachts kunt peddelen.


             Baltic automatische reddingsvesten

             Automatisch opblaasbare reddingsvesten hebben een opblaasventiel dat is aangesloten op een luchtdichte long. Het opblazen begint automatisch ongeveer drie seconden na onderdompeling. Al onze reddingsvesten met automatisch opblazen hebben ook een handmatige opblaasback-up en een mondventiel. Het drijfgas in de gaspatronen zijn onschadelijk. OPMERKING! Nadat het reddingsvest is opgeblazen, kan het worden gebruikt door de patronen te vervangen. In het Baltic reddingsvest staat aangegeven welke patronen je moet gebruiken.


             Baltic 100N reddingsvest

             Een reddingsvest is ontworpen om de gebruiker te helpen om te draaien in het water en het hoofd omhoog te houden, zodat de luchtwegen zich boven het wateroppervlak bevinden. Alle Baltic reddingsvesten met stevig drijfmateriaal die zijn getest en goedgekeurd als reddingsvest zijn getest volgens de 100N norm. Naast de eigenschappen van water moeten de vesten een aantal basisuitrustingen hebben, zoals een fluitje, reflectoren, kruisbanden en bovenmateriaal met hoge zichtbaarheid.


             Honden en katten reddingsvest

             Onze viervoeters behoren tot onze familie en hebben dezelfde behoefte aan maximale veiligheid als onze tweevoeters. Reddingsvesten voor honden en reddingsvesten voor katten moeten bestand zijn tegen het water. Ze moeten in de juiste maat en met het juiste drijfvermogen verkrijgbaar zijn, zodat uw hond of kat zich vrij en comfortabel kan bewegen. Onze Baltic reddingsvesten voor honden en reddingsvesten voor katten hebben dezelfde compromisloze detailkwaliteit als alle vesten voor kinderen en volwassenen, met veel doordachte details. Door een doordachte isolatie heeft de drager het nooit te koud of te warm. Onze reddingsvesten voor honden en katten kunnen worden voorzien van flexibele snelsluitingen, reflectoren, slimme handvatten en een D-ring voor riemen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Robuuste reddingsvesten voor honden en katten maken het leven aan boord rustiger en veiliger voor onze trouwe viervoeter, en voor het hele gezin.