Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Gasflesbeugel

  Eén van deze voorzorgsmaatregelen is dat u de gasfles moet vastzetten zodat deze niet kan gaan rollen of schuiven tijdens het varen. Dit kan met onze speciale beugel voor gasflessen.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  Aanbieding
  Gasflesbeugel
  € 10,99

  Gasflesbeugel

  Op de meeste boten wordt er gekookt op gas. Het voordeel hiervan is dat zo’n kooktoestel geen stroom nodig heeft waardoor u altijd en overal gebruik kunt maken van het fornuis. Een nadeel van een gasfornuis aan boord is dat u een gasinstallatie moet aanleggen. En gas brengt altijd risico’s met zich mee. Het is daarom belangrijk dat u de gasinstallatie door een professional laat installeren. Bij Boottotaal vindt u alle producten voor het installeren en vervangen van de gasinstallatie op uw boot zoals gasleidingen, gaskranen, gasdrukregelaarsen meer. Voor het vastzetten van een gasfles op de boot kunt u een gasflesbeugel gebruiken. Ook deze vindt u in onze watersport webshop.

  Gasfles vastzetten op de boot: gebruik een gasflesbeugel

  Aan boord wordt gebruikgemaakt van propaan- of butaangas. De blauwe Campingaz flessen, gevuld met butaan, zijn voor elke watersporter herkenbaar. Deze kunt u gebruiken voor uw kooktoestel aan boord, maar ook voor een gasbarbecue. Alhoewel sommige watersporters huiverig zijn voor het gebruik van gas aan boord, kunt u met de juiste voorzorgsmaatregelen gerust gebruikmaken van gas.

  Eén van deze voorzorgsmaatregelen is dat u de gasfles moet vastzetten zodat deze niet kan gaan rollen of schuiven tijdens het varen. Hierdoor voorkomt u dat de gasslang losraakt waardoor er gas zou kunnen gaan lekken, met alle gevolgen van dien. Voor het vastzetten van een gasfles kunt u een gasflesbeugel gebruiken. Deze kunt u bijvoorbeeld bevestigen in een gasbun of gasflessenkast zodat de fles stevig blijft staan. Bij Boottotaal vindt u een gasflesbeugel van Talamex. Deze is eenvoudig te bevestigen en makkelijk in het gebruik.

  Boottotaal: alles voor een veilig en zorgeloos vaarseizoen

  Met meer dan 25.000 watersportproducten is Boottotaal een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. U kunt bij ons terecht voor bootaccessoires, technische toebehoren, onderhoudsproducten, zeilkleding, funsportartikelen, veiligheidsartikelen, navigatiebenodigdheden en meer. Ook voor het (laten) installeren van een gasinstallatie op uw boot bieden wij alle benodigde producten. Heeft u nog vragen over de gasflesbeugels? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »