Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Radboud

   Radboud Nautic reinigingsproducten levert een overzichtelijke en professionele lijn van producten, waarmee vrijwel alle voorkomende reinigingsproblemen van uw boot kunnen worden opgelost.

   Wassen van de boot:
   Hiervoor kan Fresh Clean Boatshampoo worden gebruikt. Deze speciaal voor de boot ontwikkelde shampoo droogt glanzend en str... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten
   30% korting
   Radboud bio clean

   Radboud bio clean

   Bioclean van Radboud verwijdert aangroei en kalk...

   Deliverytime

   9,90
     Rubberboot reiniger (Dinghy clean)

     Rubberboot reiniger (Dinghy clean)

     Krachtig wateroplosbaar reinigingsmiddel voor ee...

     Deliverytime

     12,40
       Radboud Two Compound Ship Coating

       Radboud Two Compound Ship Coating

       Door een kettingreactie van beide soorten compon...

       Deliverytime

       26,20
         Gelding t/m 7 juni
         Radboud quick clean

         Radboud quick clean

         Deze vlekken ontstaan door inwerking van silicon...

         Deliverytime

         12,50
           Gelding t/m 7 juni
           Radboud teak clean

           Radboud teak clean

           Uw teakdek wordt als nieuw met Radboud teakclean...

           Deliverytime

           12,50
             Radboud aqua toilet

             Radboud aqua toilet

             Met Radboud Aqua Toilet bescherm je de rubbers e...

             Deliverytime

             13,-

               Radboud

               Radboud Nautic reinigingsproducten levert een overzichtelijke en professionele lijn van producten, waarmee vrijwel alle voorkomende reinigingsproblemen van uw boot kunnen worden opgelost.

               Wassen van de boot:
               Hiervoor kan Fresh Clean Boatshampoo worden gebruikt. Deze speciaal voor de boot ontwikkelde shampoo droogt glanzend en streeploos op en maakt naspoelen en drogen overbodig. Bovendien is Fresh Clean milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij.

               Bruin/gele vaaraanslag:
               Een hinderlijk en vaak terugkerend verschijnsel zijn de bruin/gele vlekken op de romp. Deze vlekken ontstaan door inwerking van siliconen in combinatie met water en zon. Het is dan ook zaak om na reiniging een siliconenvrije was te gebruiken. De behandeling van deze vlekken volstaat met het ontvetten van de romp met Bilg Clean (siliconen worden verwijderd) en vervolgens met Quick Clean (vaaraanslag verdwijnt).

               Kalk- en aanslag:
               Kalk uit het water dat zich hecht aan de romp vormt de ideale voedingsbasis voor algen. Met name boven de waterlijn waar opspattend water verdampt ontstaat sterke kalkaanslag. Door de kalkaanslag te verwijderen met Bio Clean wordt tegelijkertijd de aanslag verwijderd.

               Teak herstellen:
               Teak is een zachte houtsoort die “werkt”. Teak drijft kalk naar het oppervlak waardoor deze grijs van kleur wordt. Bovendien vormt kalk een goede voedingsbodem voor algen. Voor het verwijderen van deze grijze laag kan Teak Clean worden toegepast. Gebruik voor het opbrengen geen harde borstel e.d. anders wordt de structuur van het teak beschadigd.

               Bilge reinigen:
               Voor het schoonmaken van olieachtige ruimten zoals de bilge is Bilg Clean het ideale product. Bilg Clean is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, daarom is dit product ook uitstekend te gebruiken als ontvetter van de romp. Ook geschikt om de fender grondig te reinigen.

               Hardnekkige vervuiling:
               Dinghy Clean is een krachtig wateroplosbaar reinigingsmiddel voor een snelle en efficiënte verwijdering van diverse hardnekkige vervuilingen van rubberboten.

               Winterklaar:
               Zodra de vorstperiode invalt moet het toilet met een vorstvrije vloeistof worden afgevuld. Aqua Tolet is vorstwerend tot -22°C, bovendien heeft het een smerende werking en voorkomt het verstening van slangen en rubbers. Aqua Tolet is absoluut ongevaarlijk en mag na de vorst-periode overboord worden gepompt.

               Beschermen:
               Two Compound Ship Coating: Na jarenlang research en langdurige testen is het team van NEO Chemie erin geslaagd een 2-component coating voor uw schip te maken in één flacon.  Component 1 is op basis van NANO technologie, deze laag vulkaniseert alle oppervlaktes zoals gelakt hout, pvc, polyester, staal en zelfs glas. Het 2e component is op basis van een hoogwaardige kunststof en zal dusdanige bescherming en glans aan uw schip geven. Door een kettingreactie van beide soorten componenten krijgt u deze coating en deze zal uw schip minimaal 1 jaar waardevol beschermen tegen alle weersinvloeden.

               High Gloss: Een hoogwaardige vloeibare wax die zelfs in de volle zon eenvoudig verwerkt kan worden.
               Bedenk voor u begint hoe u gaat poetsen en laat u goed voorlichten.