Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Stootkussen boot

   Als bootliefhebber wil je natuurlijk optimaal genieten van het varen. Maar een onverwachte botsing kan zorgen voor flinke schade aan je boot en zelfs gevaarlijke situaties opleveren.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   33 Producten
   Gelding t/m 7 juni
   Steigerfender 1100mm Zwart

   Steigerfender 1100mm Zwart

   Leg jouw boot veilig en zonder schade aan met de...

   Deliverytime

   74,99
     Steigerstootrand | P

     Deliverytime

     10,10
       Multifender strip - zwart

       Deliverytime

       23,90
         Multifender strip - wit

         Deliverytime

         23,90
           Multifender strip - navy

           Deliverytime

           23,90
             Stootwil blauw 41x8cm zk1

             Deliverytime

             13,40

               Stootkussen boot

               Stootkussens voor de boot zijn speciaal ontworpen om de impact van een botsing te absorberen. Bij Boottotaal vind je verschillende soorten stootkussens, van stevige foam kussens tot opblaasbare kussens. Door deze kussens aan de zijkanten van je boot te bevestigen, bescherm je niet alleen je boot, maar ook de kade of andere boten. Zo minimaliseer je de kans op kostbare schade en blijf je ongestoord varen.


               Stootkussens voor de steiger

               Ook aan de veiligheid van je steiger is gedacht bij Boottotaal. Met de dockfenders bescherm je veilig je boot tijdens het afmeren, zonder de steiger te raken. Zo voorkom je krassen en schade aan zowel je boot als de steiger. De stootkussens zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat je altijd een passende oplossing kunt vinden.


               Bescherming is de sleutel

               Een botsing kan niet alleen schade aanrichten aan je boot, maar kan er ook voor zorgen dat je een tijdje niet kunt varen. Door stootkussens te gebruiken, minimaliseer je de kans op schade en ben je goed uitgerust om het water op te gaan. Het is belangrijk om de kussens op de juiste hoogte te plaatsen, zodat ze optimaal beschermen. Zo geniet jij van een zorgeloze vaartocht!


               Boottotaal heeft alles wat je nodig hebt

               Bij Boottotaal vind je niet alleen stootkussens voor de boot en steiger, maar ook alles wat je verder nodig hebt voor een veilige en comfortabele vaart. Van reddingsvesten tot aanleglijnen en van scheepshoorns tot marifoons. Alles om ervoor te zorgen dat jij optimaal kunt genieten van het varen.

               Heb je nog vragen over de stootkussens of andere producten? Stel ze gerust! Wij helpen je graag verder zodat jij met een gerust hart het water op kunt gaan!