Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Walstroomkabels en stekkers

   Voor boten met een acculader of walstroom aan boord is het hebben van een veilige walstroomkabel essentieel. Bekijk ons assortiment of vraag om advies.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   19 Producten
   20% korting
   20 meter kant en klare walstroomkabel

   20 meter kant en klare walstroomkabel

   Elektrakabel voor de boot voorzien van CEE haven...

   Deliverytime

   49,95
     Geldig t/m 10 oktober
     Walstroom aansluitkit voor boten

     Walstroom aansluitkit voor boten

     Mooie walstroomset voorzien van 15 meter walstro...

     Deliverytime

     299,-

       Walstroomkabels en stekkers

       De walstroomkabels zijn voorzien van aan een zijde een CEE aansluiting. Deze aansluiting is gangbaar op alle jachthavens. Ook wel te herkennen aan de blauwe stekker. Boottotaal heeft een ruim assortiment walstroomkabels speciaal voor de boot op voorraad. Naast walstroomkabels in verschillende lengtes leveren we ook diverse verloopstukken. Handig bijvoorbeeld voor de winterstalling of een plek waar geen CEE aansluiting is maar een gewone 230 volt aansluiting. Voor op de boot hebben we ook diverse aansluitingen. De meeste Europese boten hebben ook een CEE aansluiting aan boord. Maar ook zijn er schepen met een Amerikaanse aansluiting. Meestal gele stekkers en gele kabels. Dit is een andere aansluiting dan de standaard blauwe stekker. 

       Stroomkabel boot

       Alle walstroomkabels in onze webshop zijn speciaal geschikt voor boten. Zo hebben we walstroomkabels van de merken Marinco, Mastervolt, Haba en Victron. Naast de walstroomkabels voor boten hebben we ook de bijpassende walstroomaansluitingen en stopcontacten. En heeft u bijvoorbeeld een kapotte stekker aan uw stroomkabel, deze leveren wij ook los!

       Walstroom kabel 20 meter

       De walstroomkabels leveren we in verschillende lengtes tot wel 40 meter lang. De 20 meter lange walstroomkabel is onze meest verkochte kabel. Het is belangrijk dat u de juiste lengte kiest en er zo niet te veel spanning op de walstroomkabel komt te staan op uw ligplaats. Zo kan u de kabel niet kapot gaan tijdens het schommelen van de boot. Maar waar u ook rekening mee moet houden is dat op een andere ligplaats bijvoorbeeld tijdens een vakantie de aansluiting op de wal of steiger verder weg kan zitten. Want er is niets zo vervelend als een te korte walstroomkabel. 

       Marinco walstroom stekker

       Een Marinco walstroom stekker is een gele stekker voor Amerikaanse aansluitingen. U kunt ook een losse Marinco Walstroomstekker aanschaffen om deze aan uw walstroomkabel te monteren.