Professioneel en persoonlijk advies

  Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar

  Gratis bezorging vanaf 50,-

Rubberboten

De Talamex rubberboot is in verschillende bodemsoorten verkrijgbaar en in lengtes van 200 tot 350cm. De Talamex rubberboot is gemaakt van stevig en hoogwaardig UV bestendig 1100 decitex PVC doek.

Zo heeft de Talamex rubberboot met lattenbodem het voordeel dat ze snel in elkaar gezet kan worden en klein is op te bergen. Deze bodem is tevens de meest voordelige keus in aanschaf.

De Talamex rubberboot met aluminium vloer heeft als voordeel dat de rubberboot voorzien is van een opblaasbare kiel onder de vloer wat de vaareigenschappen ten goede komt. De aluminium vloer is onverwoestbaar. Het in- en uitelkaar halen duurt echter langer dan de lattenbodem en luchtvloer.

De Talamex rubberboot met opblaasbare bodem heeft als grote voordeel dat de rubberboot gemakkelijk en snel in elkaar is te zetten en compact is op te bergen. Tevens wordt het zitcomfort verhoogd.

De Talamex RIB uitvoering heeft een bodem welke geheel is gemaakt van polyester. De V bodem zorgt voor ideale vaareigenschappen. Tevens zal u een stuk minder nat worden bij een hogere golfslag, omdat de V bodem niet kan vervormen. Ook kunt u achter de rubberboot een zwaardere buitenboordmotor hangen.