Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Europa vlaggen

  De Europa vlag is een blauwe vlag met daarop 12 goudkleurige sterren in cirkelvorm. De vlag staat voor eenheid, solidariteit en harmonie binnen Europa. Hij wordt ook wel de vlag van de Raad van Europa, EU vlag of Europese vlag genoemd.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Europa vlaggen

  De Europe vlag is geen officiële natievlag. Sommige Europa vlaggen hebben echter een landvlag in de linker bovenhoek. Zo maakt u kenbaar uit welk land u komt.

  Europa vlaggen, landvlaggen, seinvlaggen en meer

  Het voeren van vlaggen op uw boot is aan allerlei regels verbonden. Sommige vlaggen zijn verplicht, andere kunt u optioneel gebruiken. Bij Boottotaal hebben we een groot assortiment vlaggen, zoals:

  •  Landvlaggen: het voeren van een natievlag is verplicht. Deze bevestigt u aan een vlaggenstok en plaatst u vervolgens in een vlaggenstokhouder aan de hekstoel of spiegel van uw boot.
  •  Beleefdheidsvlaggen: deze kleine landvlag van 20x30 cm hangt u uit beleefdheid in de stag aan stuurboord wanneer u in een ander land vaart. U voert dan de vlag van het land waar u vaart.
  •  Seinvlaggen: vroeger waren seinvlaggen de enige manier om te communiceren met andere schepen. Nu worden ze gebruikt wanneer communicatie via de marifoon niet meer mogelijk is óf om de boot te versieren, bijvoorbeeld met vlaggetjesdag.
  •  Geuzenvlaggen: deze kunt u bevestigen aan de voorsteven van uw boot, bij wijze van groet aan andere watersporters.

  De Europa vlag of Europese vlag is het officiële symbool van Europa. Deze vlag is geen officiële natievlag omdat men niet kan zien welke nationaliteit de kapitein heeft. Bij Boottotaal hebben we daarom Europese vlaggen met in de linker hoek een kleine natievlag van Nederland, Duitsland of België. Hiermee laat u zien dat u achter Europa staat én waar u vandaan komt.

  Vlaggen Europa kopen

  De Europa vlaggen in ons assortiment zijn van Talamex. Deze vlaggen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit spunpolyester waardoor ze kleur- en slijtvast zijn. Aan de vlag zit een lus en koord waarmee u hem aan een vlaggenstok kunt bevestigen. De vlaggen zijn verkrijgbaar in: 20x30 cm, 30x45 cm, 40x60 cm, 50x75 cm en 70x100 cm. De Europese vlag met kleine Nederlandse vlag is zelfs verkrijgbaar in 100x150 cm.

  Heeft u nog vragen over de Europa vlaggen? Neem gerust contact op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »