Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Motorinstrumenten

  Motorinstrumenten geven u zicht op alle motorfuncties zodat u tijdens het varen niet voor verrassingen komt te staan. Boottotaal is de online dealer van Wema motorinstrumenten. Dit merk levert onder andere toerentellers, roerstandaanwijzers, niveaumeters,... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  9 Producten
  Aanbieding
  Roerstandaanwijzer
  € 79,95
  Aanbieding
  Water temperatuurmeter
  € 39,95
  Aanbieding
  Ampèremeter kit
  € 144,-
  Aanbieding
  Oliedrukmeter
  € 39,50
  Aanbieding
  Olie temperatuurmeter
  € 39,95

  Motorinstrumenten

  Soorten motorinstrumenten

  U moet er toch niet aan denken dat u tijdens het varen ineens zonder brandstof zit of met een oververhitte motor? Om zicht te houden op uw motorfuncties is het daarom belangrijk om motorinstrumenten te installeren. Wema biedt allerlei meters, sensoren en gevers, ofwel niveauzenders, waarmee het niveau en de temperatuur worden gemeten en weergegeven van uw brandstof-, water- en olietank. Een greep uit het assortiment van de motorinstrumenten van Wema:

  • Wema brandstof niveaumeter: in combinatie met de elektrische niveaumetervan Wema wordt het brandstofniveau nauwkeurig weergegeven zodat u nooit wordt verrast door een lege tank.
  • Wema water niveaumeter: ook deze kunt u combineren met een Wema niveaumeter zodat u zicht houdt op het niveau in uw watertank.
  • Wema toerenteller: deze kunt u aansluiten op de W-aansluiting van de dynamo. De Wema toerenteller wordt geleverd met digitale urenteller zodat u weet wanneer uw motor toe is aan een onderhoudsbeurt.
  • Wema olietemperatuurmeter: deze combineert u met de Wema temperatuursensorzodat de temperatuur voor de motorolie nauwkeurig kan worden gemeten.
  • Wema roerstandaanwijzer: hiermee wordt de stand van het roer aangegeven. Dit helpt u bij het navigeren en sturen.
  • Wema vuilwatertankmeter: hiermee ziet u de stand van de vuilwatertank zodat u deze op tijd kunt legen.

  Alle Wema motorinstrumenten zijn volledig waterdicht zodat u ze zowel in de kajuit als kuip kunt installeren. Naast motorinstrumenten vindt u bij Boottotaal ook windmeters, snelheidsinstrumenten, GPS-computersen fishfinders. Heeft u nog vragen over de motorinstrumenten? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »