Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Ankerkettingen en verbinders

   Ankerketting kopen? Een groot en gevarieerd assortiment vind je bij Boottotaal. Een ankerketting verbindt het anker en de boot. Wij hebben kettingen in allerlei lengtes, diktes en materialen in ons assortiment!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   39 Producten
   RVS
   RVS ankerketting 6 mm

   RVS ankerketting 6 mm

   Ankerketting in RVS uitvoering met een dikte van...

   Deliverytime

   21,99
     RVS
     RVS ankerketting 8 mm

     RVS ankerketting 8 mm

     Ankerketting in RVS uitvoering met een dikte van...

     Deliverytime

     36,99
       RVS
       RVS ankerketting 10 mm

       RVS ankerketting 10 mm

       Ankerketting in RVS uitvoering met een dikte van...

       Deliverytime

       54,99
         Ankerkettingverbinder RVS met wartel

         Ankerkettingverbinder RVS met wartel

         Hoog gepolijst RVS ankerkettingverbinder met war...

         Deliverytime

         30,90

           Ankerkettingen en verbinders

           Alle kettingen voldoen aan de gestelde DIN 766 norm, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid. Leg je boot stil waar je dat wil met onze kettingen en verbinders.


           Ankerketting RVS

           De lengte van de ankerketting dient minimaal vijf keer de bootlengte te zijn. Op deze manier is er een veilige verbinding tussen de boot en het anker. Ankerkettingen van RVS zijn gemaakt van sterke materialen en bestendig tegen corrosie. Ideaal dus voor de boot. Een ander kenmerk van een RVS ankerketting is de hoge treksterkte. Gaat het om een zwaardere belasting? Dan heeft je een dikkere ketting nodig. Vaak wordt er voor een RVS ketting van 8 mm gekozen. Zelfs bij hoge druk bent je zeker van een goede verbinding tussen anker en boot. In ons assortiment vindt je ankerkettingen in de lengte 6 mm, 8 mm en 10 mm. Grote kans dus dat er een geschikte ankerketting voor je tussen zit. Daarnaast bieden wij alles voor een veilige vaart, zodat je zorgeloos het water op kunt.


           Kettingverbinders

           Wilt je je ankerketting verlengen? Hiervoor gebruikt je een ankerketting verbinder. De verbinder zorgt voor een goede verbinding tussen het anker en de ketting. Onze ankerverbinders zijn voorzien van een wartel, kinken in de ankerketting worden zo voorkomen. De vorm van de verbinder zorgt ervoor dat deze moeiteloos over de ankerketting glijdt. De verbinders zijn verkrijgbaar in verschillende maten.


           Alles voor ankers en toebehoren

           Heeft je een geschikte ketting of verbinder gevonden voor de anker van je boot? Boottotaal verzekert je van een snelle verzending en optimale garantie. Bij ons kunt je terecht voor ankerkettingen en verbinders en alles op het gebied van online watersportartikelen voor zeer scherpe prijzen. Denk hierbij aan zwemvesten, rubberboten, scheepstoiletten en nog veel meer. Heeft je vragen over het kopen van een lijn of boei voor je anker? Vraag het ons gerust. Wij helpen je graag.